Nikolina Kovač i Saša Kapor slave deset godina ljubavi: Nije uvijek sve bilo savršeno

Piše: L. K. P.

Nikolina Kovač i Saša Kapor slave deset godina ljubavi. Upoznali su se tokom učešća u takmičenju „Zvezde Granda“, a brzo su jedno u drugom prepoznali srodnu dušu i njihova ljubav traje već čitavu deceniju.

Ovim povodom, pjevačica je na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Ipak, u njihovom braku nije uvijek sve bilo savršeno, pa je tako jednom prilikom Nikolina govorila o detaljima njihove zajednice.

– Krila sam neke stvari, ali na vrijeme sam shvatila da to nije dobra stvar. Zato sam odlučila da budem daleko otvorenija i kažem sve što mi smeta. Znam ponekad i da povisim ton i pobijesnim, mada Saša kaže da sam tada smiješna i da to nisam ja. Nije, naprosto, navikao takvu da me gleda. S vremenom sam naučila da je neke stvari potrebno i prešutjeti i reći ih kada se za to ukaže povoljan trenutak. To je mnogo djelotvornije. Bitno je da čovjek u braku postane mudar i ne nameće svoj stav ljutnjom i svađom, nego da ga svom partneru na fin i pametan način izloži kako bi ga on bespogovorno prihvatio. Ja sam u tome uspjela. Dogode se, međutim, momenti kada ne možeš da shvatiš zašto te je neko ko te voli doveo u ružnu situaciju i čime si to zaslužio, rekla je Nikolina svojevremeno .

Pjevačica je dodala i da smatra da su supruge zaslužne za uspješnost braka.

 

Pročitajte još