Glumica se odrekla starateljstva nad sinom nakon jezivih prijetnji bivšeg

Piše: L. K. P.

Holivudska glumica Evan Rachel Wood (35), najpoznatija po ulozi Dolores u seriji “Westworld”, morala je da se odrekne starateljstva nad sinom Jackom (9), javljaju američki mediji.

Ona je pristala da preda primarno starateljstvo nad dječakom bivšem suprugu Jamieju Bellu, poznatom engleskom glumcu, iz straha da će mu nauditi njen bivši dečko Marilyn Manson.

Kako se navodi u sudskoj dokumentaciji, sin Evan Rachel Wood će ubuduće živjeti sa ocem u Los Angelesu, dok će ona moći da provede s njim jedan produženi vikend mjesečno, od petka nakon škole ili od 10 sati izjutra. Dječak će s njom moći da bude i tokom raspusta.

Prošle godine, njen bivši suprug izjavio je da su glumica i on sedam godina ravnopravno dijelili starateljstvo nad djetetom, “sve dok Wood nije počela da krije Jacka od njega”.

Šta se sada promenilo? Kako pišu američki mediji, glumica je uplašena za bezbjednost njenog sina, zbog prijetnji koje je iznio njen bivši partner Marilyn Manson  (54).

– Ja sam ključna svjedokinja u krivičnoj istrazi koja je u toku. U vezi sa istragom, navodim da sam bila žrtva mučenja, silovanje i pedofilskog “grumovanja” od strane međunarodno poznate ličnosti.

– Izuzetno se plašim optuženog. Zadobila sam teške, traumatične fizičke i emocionalne povrede od strane njega i bojim se da će tražiti odmazdu jer sam svjedočila, tako što će povrijediti mene, mog sina i članove porodice – rekla je Evan Rachel Wood.

Podsetimo, Evan je u prošlosti priznala da je žrtva silovanja, a u martu 2021. je na Instagramu napisala da je taj koji je silovao, zlostavljao, prijetio joj, izgladnjivao je poznati pjevač i muzičar Brayan Worner, poznatiji kao Marilyn Manson  .

–Počeo je da me “obrađuje” kad sam bila tinejdžerka i stravično me zlostavljao godinama. Mozak mi je ispran i izmanipulisana sam kako bih se pokorila. Završila sam sa životom u strahu od odmazde, klevete ili ucjene. Ovde sam da razotkrijem ovog opasnog čovjeka i obratim se mnogim industrijama koje su ga stvorile prije nego što uništi još života. Uz brojne sam žrtve, koje više neće štjeti – napisala je ona na Instagramu.

Kako je kasnije ispričala u dokumentarnom filmu “Phoenix Rising – Part I: Don’t Fall”, jednom prilikom je silovanje doživjela na snimanju Mansonovog spota – usred snimanja scene seksa, nakon što se s njim dogovorila da simuliraju odnos.

U pitanju je spot za pesmu “Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand)”, a Wood je ispričala da se nije osjećala bezbjedno tokom snimanja i da niko nije brinuo o njoj.

Glumica je s Mansonom, jednim od najpoznatijih i najkontroverznijih američkih muzičara u ovom vijeku, bila u vezi od 2007. do 2010. godine, a zvanično su je započeli kad je Evan imala 19 godina, a muzičar i pjevač 38. Par se vjerio, ali je ubrzo nakon vjeridbe raskinuo.

Nakon što se glumica ohrabrila i progovorila, više žena iznjelo je slične optužbe na račun Mansona.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti