Cindy Crawford sa suprugom proslavila 25. godišnjicu braka: Vole se kao i prvog dana

Piše: L. K. P.

Cindy Crawford podijelila je na društvenim mrežama niz uspomena na vjenčanje 1998. godine, uključujući krupni plan nasmijanih mladenaca, njihovu fotografiju kako plešu na plaži i snimku iz zraka na kojoj su okruženi gostima na vjenčanju te kako režu svoju svadbenu tortu i ljube se.

– Prije 25 godina, Rande i ja smo se vjenčali u Ocean Clubu na Bahamima, napisala je uz niz fotografije.

Dodala je da je to bilo ‘savršeno vjenčanje’ te da su ‘proveli prekrasan vikend okruženi porodicom i prijateljima slaveći našu ljubav jedno prema drugom’ te da bi to ponovila u sekundi’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford)

Također je poručila da su ‘blagoslovljeni na mnogo načina, posebno zbog njihovo dvoje djece sina Presleya i kćerku Kaiju.

-Također želim priznati da je, čak i uz sve blagoslove, život pun uspona i padova i izazova. Ponosna sam na to kako smo zajedno upravljali životom – tražeći snagu i utjehu jedno u drugom. Bio si moj najbolji prijatelj i oslonac, ne mogu zamisliti život bez tebe, poručila je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford)

Manekenka je svog supruga upoznala na jednom vjenčanju i odmah su se sprijateljili. Gerber je u to vrijeme također povremeno radio kao model, no kasnije se prebacio na poduzetništvo na koje se i usredotočio. Oboje su bili u vezama u vrijeme kada su se počeli družiti. Cindy je tada bila u braku Richardom Gereom (s kojim je bila u braku od 1991. do 1995. godine). Nisu se spetljali sve dok oboje nisu bili solo.

Njihov skladan brak danas je inspiracija mnogima. Slavni par je tokom godina izgradio i impresivno porodično blago, a od nekretnina imaju kuće u Miamiju, Malibuu, Beverly Hillsu i Torontu. Svakim novim istupom u javnost dokazuju da se vole kao prvog dana.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti