Samantha se vraća u “Seks i grad”: Dolazi da zavede red

Piše: L. K. P.

Glumica Kim Cattrall (66) vraća se kao Samantha Jones u novom nastavku filma ‘Seks i grad’. Ipak, zbog incidenata koji su se događali u prošlosti, Kim će se pojaviti samo u jednoj sceni i to u posljednjoj epizodi drugog nastavka.

U svojoj sceni pričat će preko telefona s Carrie Bradshaw, koju će utjeloviti Sarah Jessica Parker (58). Scenu su snimile još u martu, a Kim nije u niti jednom trenutku došla u izravnu interakciju s glavnim glumcima ili rediteljem Michaelom Patrickom Kingom. Zbog Kim se na set vratila i kostimografkinja Patricia Field samo kako bi odjenula njen lik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall)

Inače, Kim i Sarah već dugo nisu u dobrim odnosima, a sve je započelo kad je Cattrall saznala koliko je njena kolegica plaćena za seriju. Uvijek je zarađivala više od nje, a Kim je to zasmetalo. Njihov se odnos dodatno pogoršao kad je Kim na društvenim mrežama napisala objavu posvećenu Parker.

– Moja mama me danas pitala kad će me ta Sarah Jessica Parker, ta licemjerka, konačno ostaviti na miru? Svaki tvoj pokušaj da ostanemo u kontaktu samo mi je bolan podsjetnik na to koliko si bila i ostala okrutna. Dopusti da ti pojasnim, ako već nisam: Nisi moja porodica, nisi mi prijateljica i po posljednji put ti govorim da prestaneš iskorištavati našu tragediju samo da bi sebe prikazala u dobrom svjetlu – napisala je tada Kim.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti