Ben Affleck i Jennifer Lopez pronašli novi dom: Kupili vilu sa 24 kupatila i sportskim kompleksom

Piše: L. K. P.

Potraga za novim domom zvjezdanog para, Jennifer Lopez i Bena Afflecka, napokon je završena. Supružnici su za vilu, koja se nalazi u području Wallingford Estates na Beverly Hillsu, izdvojili čak 60 miliona dolara.

Kuća od 4.273 metara kvadratnih s pet hektara okućnice sastoji se od 12 spavaćih soba i 24 kupaonice. Raskošna vila također uključuje sportsku dvoranu u kojoj se nalazi košarkaško igralište, teretana, boksački ring, sportski lounge i bar.

Imanje također uključuje gostinjski penthouse od 465 kvadratnih metara, dvosobnu kuću za zaštitare i garažu za 12 automobila s dodatnim parkirnim prostorom za čak 80 vozila.

Nekretnina se prvobitno prodavala za 135 miliona dolara 2018. godine, ali se njena cijena kroz godine znatno snižavala. Ponovno je stavljena na prodaju ranije ovog mjeseca za gotovo 75 miliona dolara, ali su je Affleck i Lopez kupili za 60 miliona dolara.

Par, koji se vjenčao u avgustu prošle godine, tražio je savršen dom više od dvije godine. U nekoliko navrata došli su jako blizu kupovini, ali ipak nisu uspjeli sklopiti dogovor. Lopez je u veljači na prodaju stavila svoj dom u Bel Airu za 42,5 miliona dolara.

Kako pišu strani mediji, paru je trebalo samo sedam dana da sklope ugovor o novom domu i već se useljavaju. Kao što se vidi na fotografijama, novi prostrani prilaz prepun je namještaja koji radnici unose u njihovo ljubavnu gnijezdo i pripremaju ga za službeno useljavanje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti