Veliko slavlje kod Jelene Perčin: Evo šta joj svi čestitaju

Piše: L. K. P.

Jelena Perčin pohvalila se uspjehom kćerke Lote koja se takmičila na 67. Lipanjskom turniu i Prvenstvu Zagreba u preponskom i dresurnom jahanju.

Jelena je u objavama otkrila da je Lota osvojila čak dva zlatna pehara na 67. Lipanjskom turniru i Prvenstvu Zagreba u preponskom i dresurnom jahanju, na kojem se takmičila sa svojim konjem Vedettom von Pferdheimom.

“Bravo predivna Lota”, “Lota bravo! Čestitam”, “Bravo Lota, bravo majčice”, “Ponos mamin”, komentirali su Jelenini pratitelji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @perjelka

– Bavi se jahanjem, potpuno se pronašla u tom sportu i to joj je trenutačno najvažnija stvar na svijetu. Ponekad jedva stigne uskladiti školu i treninge, otkrila je Jelena jednom prilikom.

Jelena je Lotu dobila u prvom braku s poduzetnikom Kristijanom Babićem, dok je s glumcem Momčilom Otaševićem od kojeg se nedavno razvela dobila kćerku Mašu i sina Jakšu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti