Ovog muškarca je Georgina ludo voljela prije Ronalda

Piše: L. K. P.

Georgina Rodriguez najpoznatija je kao partnerica nogometaša Cristiana Ronalda, s kojim je u vezi od 2016., a posljednjih se mjeseci šuškalo da je njihova veza u krizi.

Par je u aprilu prošle godine dobio kćerkicu kojoj su dali ime Bella Esmeralda, ali i doživio težak udarac kad je djevojčicin brat blizanac preminuo tokom porođaja. Cristiano i Georgina otprije imaju kćerku Alanu (4), a on je pomoću surogat majki dobio i sina Cristiana Juniora (11) te blizance Matea i Evu (4).

Kako je manekenka otkrila u svom showu ‘Ja sam Georgina’, nogometaša je upoznala u dizajnerskoj trgovini Gucci u Madridu gdje je radila. Nekoliko mjeseci kasnije ju je pozvao na večeru i kemija među njima je bila itekako opipljiva.

Dok je dobro poznato da je Rodriguez prije Ronalda živjela mnogo skromnije, puno manje se zna o njenom ljubavnom životu. Ipak, strani mediji su svojevremeno otkrili koga je ljubila prije nogometaša.

Riječ je o 28-godišnjem avanturistu i fotografu nadimka ‘divlji Javi’ koji je bio njena velika srednjoškolska ljubav, a privukao je pažnju učestvovanjem u španjolskom reality showu ‘The Island of Temptations’. Njihova veza je završila 2011. i nikada nisu javno govorili što je presudilo njihovoj ljubavi.

No strani mediji su pisali da su prekinuli jer se Georgina željela baviti manekenstvom pa je otišla je iz španskog grada Jaca u Madrid.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Javi (@salvajetravel)

Argentinska ljepotica je pet godina nakon okončanja veze s Javijem upoznala Ronalda koji je na prvi sastanak odveo u Disneyland. Njihove fotografije preplavile su svijet u sekundi. Baš svi su htjeli znati tko je zanosna crnka kraj nogometaša koji je prethodno ljubio jednu od najljepših žena na svijetu, rusku manekenku Irinu Shayk.

Inače, Georgina je rođena 1994. godine u Argentini, no odrasla je na sjevernom djelu Španije. Njen otac Jorge, koji je preminuo 2019. godine, bio je bivši nogometaš koji je odslužio deset godina zatvorske kazne zbog dilanja droge pa su se mala Georgina i starija sestra Ivana našle same s majkom u neimaštini.

Kako bi se maknula od bijede, Georgina je pokušala postati profesionalna plesačica baleta, no nije uspjela, jer se njezino tijelo počelo naglo razvijati. Zatim je poželjela studirati modu, no novac je bio prepreka njezinom uspjehu, a onda je 2011. godine uslijedila velika tragedija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Njena majka poginula je u saobraćajnoj nesreći nakon koje se Georgina zaposlila kao konobarica u lokalnom restoranu, a zatim je otišla u Englesku kako bi bila čistačica, dadilja te završila fakultet.

U Španiju se vratila sa znanjem engleskog jezika, diplomom i iskustvom te preselila u Madrid, no još uvijek je trebala novac i tako se zaposlila u Guccijevom dućanu.

– Njezina ljepota i tijelo su mi odmah zapali za oko, rekao je jednom prilikom Cristiano dok je ona priznala da je po prirodi jako sramežljiva te da se tresla pred njim.

Pročitajte još