Stiže beba: Najljepša novinarka u regionu Fani Stipković je trudna, a lijepu vijest je ovako objavila

Piše: L. K. P.

Jedna od najljepših novinarki u regionu Fani Stipković i legenda Real Madrida Fernando Hierra očekuju bebu. Fani je lijepu vijest objavila na Instagramu, objavila je video kojim je otkrila pratiteljima vijesti o prinovi.

– Stiže naš najveći blagoslov kao kruna ove velike ljubavi. Ne možemo dočekati da te zagrlimo anđele, napisala je Fani ispod videa na kojem par, modno usklađen u tačkastom uzorku i romantičnom izdanju, izmjenjuje zagrljaje.

Fani Stipković vezu sa s Fernandom neko vrijeme je skrivala, a nakon što je u Španiji ostvarila uspješnu karijeru, početkom ove godine s partnerom se preselila u Meksiko. Naime, Hierro je postao sportski direktor nogometnog kluba Chivas, što je bio razlog njihova preseljenja, a prošlog proljeća su se i zaručili. Danas menadžer, a nekada nogometaš i kapetan madridskog kluba Real Madrid s nlijepom novinarkom je prvi puta viđen 2021. godine. Bivšeg nogometaša upoznala Fani je upoznala na intervjuu koji je s njim imala prije četiri godine. Za Fernarda je ovo treće dijete, nakon Claudije i Alvara, djece koje ima iz prijašnjih veza.

– Upoznala smo se na utakmici, kad sam radila televizijsku reportažu sa sudionicima i organizatorima. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provedemo mnogo vremena zajedno dok se nismo dobro upoznali. Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Najviše razmišlja o potrebama drugih, pa često zaboravi na sebe, kazala je u razgovoru za španski Vanitatis.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti