Potpuno se istopila: Zanosna glumica dobila je 25 kg na 155 centimetara, ovako je smršala

Piše: L. K. P.

Glumica, scenaristica, a po novom i redateljica Eva Longoria (48) prisustvovala je projekciji svog rediteljskog debija ‘Flamin’ Hot’ u Los Angelesu.

Eva je za tu priliku nosila ružičasti kombinezon i izgledala fantastično, a komad je lijepo naglasio njenu nikad vitkiju figuru i uzak struk.

Naime, Eva je u trudnoći dobila oko 25 kilograma na svojih 155 centimetara zbog čega je dugo trpjela ružne komentare internetskih trolova. Uprkos svemu, odlučila je opušteno uživati u majčinstvu te se nije žurila sa skidanjem nakupljenih kilograma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria)

A onda je u potpunosti promijenila ishranu i krenula svakodnevno trenirati u privatnoj teretani. Trenirala je čak i na odmorima i to uz pomoć trampolina u čiju se učinkovitost kune.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria)

‘Očajna kućanica’ počela je jesti više povrća, najviše špinat, brokulu i prokulice, a izbjegavala je ugljikohidrate i šećer. Nezdravi obrok dopustila si je samo jednom sedmično, a sa slatkišima nikada nije imala problema jer ih ne voli. Malo po malo, zanosna brineta vraćala je staru liniju, no čini se kako je otišla korak dalje te skinula još nekoliko dodatnih kilograma.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti