Sharon Stone pohvalila se rijetkom fotografijom najstarijeg sina: Danas je poseban dan

Piše: L. K. P.

Legendarna glumica Sharon Stone čestitala je svom sinu Roanu 23. rođendan. Na svom Instagram profilu objavila njegovu najnoviju fotografiju i posebnu čestitku.

Naime, ni jedan od njena tri sina ne pojavljuje se često na njenim društvenim mrežama, a Sharon je povodom Raonovog 23. rođendana napravila izuzetak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Na fotografiji koju je Sharon podijelila Roan sjedi u dnevnoj sobi koja odiše ugodnom atmosferom i prepuna je knjigama, a on drži psa na koljenima. Uz objavu je napisala: ’23 izgleda dobro’, a uz to je dodala slavljenički emotikon s konfetima.

Objavljena fotografija pruža rijedak uvid u Sharonin porodični život. Inače, glumica ima tri sina, Roana Josepha, 18-godišnjeg Lairda Vonnea i 16-godišnjeg Quinna Kellyja, a Roan je najstariji.

Roana je usvojila sa svojim bivšim suprugom Philom Bronsteinom 2000., prije nego što je usvojila Lairda 2005. i Quinna 2006.

Ranije ove godine, povodom Majčinog dana Sharon je podijelila grupnu fotografiju na kojoj su njena tri sina i članovi šire porodice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

„Majčin dan 2023. Da. Odgojila sam tri mladića uz pomoć bake/kumova i tete Kelly.“

Zatim je podijelila drugu fotografiju snimljenu tog dana s njenim sinovima i njenom majkom, napisavši:

„Baka će sljedeće sedmice napuniti 90 godina.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Proslava 90. rođendana održana je krajem maja, a Sharon je podijelila niz zabavnih snimaka tog dana.

Iako su se u vrijeme razvoda Sharon i Phil 2004. navodno dogovorili o zajedničkom starateljstvu nad Roanom, a plan je bio da on tokom školske godine prvenstveno živi s ocem u San Franciscu, Sharon je ranije ove godine tvrdila da je izgubila starateljstvo nad njim zbog uloge u filmu ‘Sirove strasti’ iz 1992.

-Izgubila sam starateljstvo nad svojim djetetom, rekla je u epizodi podcasta ‘Table for Two’ s Bruceom Bozzijem u martu ove godine dodajući:

– Kad je sudac pitao moje dijete – mog malenog dječaka: „Znaš li da tvoja majka snima filmove o seksu?“ Takvo zlostavljanje od strane sustava, da se razmatralo kakav sam ja roditelj jer sam snimila taj film. Završila sam u klinici Mayo s ubrzanim otkucajima srca, rekla je i dodala kako joj je taj događaj slomio srce.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti