Jennifer Lawrence objasnila zašto je na crveni tepih u Kanu došla u japankama

Piše: L. K. P.

Jennifer Lawrence oduševila je svojim izlaskom na crveni tepih Filmskog festivala u Cannesu u japankama u maju.  Još uvjek je tema rasprava i mnogi pokušavaju dokučiti što je oskarovka time željela poručiti. Glumica je tek nedavno shvatila da se vodi prava diskusija o tome kakve poruke šalju ljudi koji se na svečanostima pojavljuju u ravnoj obući ili bosi, pa je odlučila razjasniti svoje motive. Japanke je obula uz raskošnu haljinu boje trešnje iz kolekcije modne kuće Christian Dior, piše Entertainment Tonight te je kontrast još jače upadao u oči.

– To nije bila politička poruka, nije da je ne bih poslala, ali razlog je taj što su mi cipele bile broj prevelike, jednostavno je 32-godišnjakinja objasnila svoje ležerno izdanje u svečanoj prigodi.

Jennifer je već više puta posrtala na crvenom tepihu, pa nije htjela to još jednom ponoviti.

– Imala sam cipele na visoku petu, ali onda sam shvatila da sam se zaboravila fotografirati sa svojim produkcijskim timom i morala sam se spustiti do njih. Znala sam da ću se loše provesti ako ću ići niz stube u broj prevelikim štiklama, pa sam obula japanke, na što su svi rekli: Vau, kakav stav!”, objasnila je glumica.

Dodala je kako rado izražava svoje stavove, ali sada to ipak nije bio slučaj – japanke su bile samo praktično rješenje koje ju je spasilo od moguće ponovne nespretnosti, premda se ni u njima nije kretala potpuno samouvjereno.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti