Nakon gubitka sina, porodicu Johna Legenda zadesila još jedna tragedija

Piše: Redakcija

Slavni pjevač John Legend i njegova supruga, manekenka i voditeljica Chrissy Teigen, krajem septembra  prošle godine doživjeli su tragediju. U petom mjesecu trudnoće izgubili su sina Jacka.

Naime, u 92. godini, samo nekoliko dana nakon proslave rođendana, preminula je baka od Johna. Tužne vijesti John je s brojnim fanovima podijelio na Instagramu, gdje je objavio nekoliko fotografija bake, a na jednoj od njih poziraju zajedno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Legend (@johnlegend)


-Moja divna baka, Marjorie Maxine Stephens, napustila je ovaj svijet rano ujutro, samo nekoliko dana nakon 91. rođendana. Tako smo zahvalni na životu koji je živjela, na ljubavi koji je dijelila sa svojom brojnom djecom, unucima, praunucima i svima ostalima. Bila je najbrižnija i najsavjesnija baka koju možete zamisliti. Sve do svojih posljednjih dana slala nam je rođendanske čestitke. Uvijek smo slavili Božić kod nje, sve dok nas nije bilo toliko, da nismo svi stali u njenu ružičastu kuću u Springfieldu. Sve do posljednjih trenutaka bila je aktivna, puna znatiželje i energije. Uvijek je imala priču za ispričati i riječi podrške i ljubavi. Davala nam je bezrezervnu podršku u svemu. Drago mi je da je imala prilike vidjeti plodove svega što nam je pružila. Proputovala je svijet s nama, sa mnom išla na dodjelu mog prvog Grammyja. Porodica smo kakva jesmo zbog ljubavi koju je ulila u nas. Tužni smo jer smo ju izgubili, ali više od svega cijenimo ispunjen, blagoslovljen život kojeg je vodila. Neka počiva u miru nakon svoje divne trke – napisao je on.

Podsjećamo, krajem septembra Chrissy je završila u bolnici zbog komplikacija u trudnoći, a samo nekoliko dana dirljivim  fotografijama iz bolnice javnosti je otkrila – da je izgubila bebu. Tada je Teigen dirnula je mnoge i izazvala val reakcija i podrške.

 

(Dž.S.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti