Suknja i frizura nikad kraće: Zaljubljena Anđelka Prpić blista

Piše: Redakcija

Uvijek jeAnđelka Prpić imala odličnu figuru i znala lijepo da se obuče. Mogli smo da je uzmemo za primjer žene koja zna kako da, u okviru svojih 159 centimetara visine, istakne ono što je na njoj najljepše, a da nikada ne pređe granicu dobrog ukusa. Potvrda toga je kombinacija bijele mantil-haljine i crnih čizama, u kojoj smo je videli prije nekoliko dana.

Anđelki komplimenti nikada nisu nedostajali, ali posljednjih mjeseci svakodnevno sluša da izgleda bolje nego ikad. Ne treba biti psiholog da bi se znalo da zadovoljstvo sobom i sopstvenim životom svakom čovjeku daje to nešto, što je teško definisati, ali se itekako vidi. Poslovni uspjeh nije joj donio samo veliku popularnost već i dodatno samopouzdanje, a dio zasluga sigurno ima i nova ljubav.

Zbog svega toga, Anđelka je prije nekoliko dana s velikim osmijehom proslavila 37. rođendan.

No, da se vratimo na to kako modu doživljava glumica koja važi za jednu od najšarmantnijih. Svojevremeno je, odgovarajući na pitanje da li je racionalna kada ide u kupovinu, rekla:

‒ Ne! Tačka! Garderoba me raduje, volim da trošim novac na nju i smatram da ženama to i pripada. Volim da imam i nešto unikatno, pa i „sa etiketom“, mada ničemu ne robujem, ali i da kupujem na rasprodajama, pa i u „sekond hand“ prodavnicama. Dopadaju mi se i tufne, i karo, i cvjetovi, i boje, i crno… Zanimljivo mi je i da pomažem drugaricama koje ne uživaju u shoppingu. Biram lagano, idem od jednog do drugog artikla, nije mi mrsko da probam… Opšti savjet za shopping je – ne kupujte komad po komad, jer kada dođete kući, pitaćete se uz šta ćete to da nosite. Ako je suknja super, odmah tražite nešto uz nju. Ukoliko je dobra kombinacija, nosićete je, a samo suknja završiće na dnu ormara.

Izvor: Hellomagazin.rs

(Z. T.)

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti