Jennifer Lopez: Spremna za četvrti brak

Piše: Redakcija

Jennifer i Alex kupili su luksuzni stan s pogledom na Central Park za nevjerovatnih 15,3 miliona dolara. Njihovo novo ljubavno gnijezdo nalazi se na 36. spratu najvišeg stambenog tornja na svijetu. S pogledom na Central Park, stan od 300 kvadratnih metara posjeduje tri spavaće sobe i četiri kupaonice. Tako će par i njihovo četvero djece, piše portal StreetEasy, osim u ovim uživati i u pogodnostima i uslugama koje su na raspolaganju svim stanovnicima tornja; restoranu, zatvorenom bazenu dužine 22 metra, teretani i kinu.

Jennifer i Alex su u vezi godinu. Prvo zajedničko pojavljivanje su imali u maju prošle godine na MET Gala Ballu. Oboje imaju djecu iz prethodnih brakova; J-Lo je majka desetogodišnjih blizanaca Maxa i Emme, koje je rodila u braku s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem, dok Alex ima dvije kćerke sa svojom prvom suprugom Cynthiom Scurtis; Natashu (13) i Ellu (9).

Trenutno su najpopularniji slavni ljubavni par, što potvrđuje i činjenica da su dobili nadimak moderni  Marilyn Monroe i Joe DiMaggio. Sudbonosni susret su imali prošle zime, nakon što je Lopez završila promociju serije „Shades of Blue“ u kojoj igra policajku Harlee Santos. Obučena kao i lik koji je igrala, u timberlenke, jeans i s kovrdžavom kratkom kosom, otišla je na ručak u jedan od omiljenih restorana na Beverly Hillsu. Ugledala je Rodrigueza kako prolazi pored nje, umalo nije uzviknula njegovo ime, prisjetila se 48-godišnja Jennifer u intervjuu za „Vanity Fair“, ali suviše je sramežljiva da bi radila takve stvari. Završila je ručak, Alex je bio ispred restorana, mogla je jednostavno proći pored njega, ali je prišla i potapšala ga po ramenu, izgovorivši jednostavno: „Zdravo“. Samo nekoliko sati nakon susreta na Beverly Hillsu, Rodriguez ju je nazvao i dogovorili su večeru u hotelu Bel Air nekoliko dana kasnije.

– Sjedio je u bijeloj košulji, pun samopuzdanja i muževan. Ubrzo je postao pričljiv. Vjerujem da je mislio kako ću biti glasna osoba, ali nisam. Samo sam slušala šta govori. Govorio je o svojim planovima, kako je tek završio sportsku karijeru, o tome kako se ponovo vidi u braku, dakle, o svim onim stvarima o kojima ne biste govorili na prvom sastanku. Znala sam da je nervozan kad me je pitao da li ću popiti neko piće. Rekla sam mu da ne pijem. Pitao me da li bi mi smetalo ako bi on naručio jedno piće. Bio je nervozan, i sve je izgledalo tako slatko – govori Lopez.

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez kupili stan u srcu New Yorka

Rodriguez nije znao da li prvi izlazak znači i njihov prvi spoj, nije znao, dodaje, ni kakav je Jenniferin ljubavni status. Kad mu je kazala kasnije da nije u vezi, ohrabrio se.

– Otišao sam u toalet i poslao joj poruku na mobitel – prisjetio se Alex.

Dok se vraćao prema njihovom stolu, Jennifer je čitala poruku u kojoj je pisalo: „Izgledaš seksi AR“.

Tako je počela ljubavna priča dvoje ljudi s bogatom i ponekad burnom prošlosti. Preseljenjem u zajednički stan ljubav je dobila novu dimenziju, a čini se, pišu zapadni mediji, da je odbrojavanje za vjenčanje počelo.

 

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti