Održite lak na noktima postojanim

Piše: L. B.

San svake žene je da lak koji stavi u nedjelju izdrži bar do vikenda. Uz nekoliko trikova to je sasvim moguće. Lijepi i uredni nokti, njegovani i uvijek nalakirani je nešto o čemu bi svaka dama trebala povesti računa. No, lak se često jako brzo skida i traje suviše kratko. Donosimo vam nekoliko savjeta koji će produžiti trajanje laka:

Čisti nokti
Prije nanošenja laka potrudite se da vam nokti budu čisti. Dobro operite sapunom i vodom, a možete dodati i malo sirćeta koji će puno bolje ukloniti nečistoću s nokta i tako omogućiti laku da bolje prione.

Ništa bez baze
Najprije nanesite bezbojan lak koji će dodatno zaštiti nokat i omogućiti drugom sloju laka u boji da duže traje. Najbolje koristite bezbojni lak u vidu baze jer će nakon skidanja laka nokti ostati u lijepoj prirodnoj boji, bez žutila.

Premaz
Tanki premaz bezbojnog laka će osigurati dugotrajnost laka u boji.

Hladna voda
Nakon što se nokti osuše, stavite ruke u hladnu vodu koja će dodatno učvrstiti sve slojeve.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti