Roza je nova crna

Piše: L. B.

Roza u svim nijansama i na bilo kojem komadu odjeće bit će apsolutni hit ovog ljeta. Istovremeno romantična, nježna i laka za kombiniranje ova boja će vas učiniti apsolutnom modnom kraljicom, bilo da je nosite u svečanim ili street style kombinacijama.

Giambattista Valli haljina

Gianvito Rossi sandale

Swarovski prsten

Candino sat

Ganni top

Marni torba

Zara sandale

Savršen spoj 

Često možemo čuti da je odjevne komade roze boje lako kombinirati, no, trebate biti pažljivi. Naime, modni stručnjaci preporučuju da izbjegavate spajanje rozih i crnih komada odjeće, a spoj roze i bijele smatraju savršenim. Oni dovoljno hrabri roze komade mogu kombinirati s jarko crvenim, što se smatra IT kombinacijom boja tokom toplih dana ljeta. Pogledajte fotografije modnih izdanja Sarah Jessica Parker i vidjet ćete kako maestralno nosi baš ovu kombonaciju boja.

Loup Charmant kombinezon

Stella Mccartney haljina sako

Saint Laurent farmerke

Candino sat

Jon Richard ogrlica

By Far papuče

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti