Omiljeni jesenji kaputi Džejle Ramović

Piše: Redakcija

Lijepa Džejla Ramović uglavnom bira jednostavne i jednobojne komade, ali to ne znači da je njen garderober dosadan: naprotiv, on je prepun zanimljivih modela, a mi smo izdvojili njene fenomenalne kapute.

Prije nekoliko dana, pjevačica je podijelila fotografiju za koju je pozirala u zanimljivom kamel kaputu, koji doseže nešto ispod koljena. U pitanju je strukirani model s dugmićima crne boje, koji je Džejla odlično kombinovala sa svjetlijim pantalonama i patikama.

View this post on Instagram

A post shared by DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic) on

Možda još zanimljiviji od ovog bio je model koji je Džejla nosila sredinom oktobra, tokom boravka u Beču. Ona je odabrala vuneni sivi kaput punijih i užih revera, koji krase mali džepovi i koji odlično izgleda kada se nosi raskopčan, pa je dobro rješenje ukoliko ste se opredijelili za slojevito oblačenje. U kombinaciji s podvrnutim farmerkama i patika dobija se fenomenalan i urban stil.

View this post on Instagram

Chicago. ✨

A post shared by DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic) on

Pobjednički komad u konkurenciji Džejlinih kaputa ipak je kratki, strukirani model s karo šarom, koji izgleda fenomenalno u spoju s plitkim čizmama s animal printom i tamnosivim farmerkama, a pjevačica ga je pokazala na sarajevskim ulicama.

View this post on Instagram

A post shared by DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic) on

Autor: L.B. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti