Potpuno smeđe odjevne kombinacije

Piše: L. B.

Iako naizgled neugledna i monotona, paleta zemljanih boja ponudila je jedan od najraskošnijih i najpoželjnijih trendova sezone – tople i bogate nijanse smeđe boje. Kao dva apsolutna favorita istakle su se nijanse karamele i konjaka.

Zlatni savjet

Modni stručnjaci, za postizanje savršenog street style looka, preporučuju potpuno smeđe odjevne kombinacije, tačnije kombiniranje komada u različitim nijansama ove boje.

 Apsolutni must have

Velike torbe su i ove sezone apsolutni must have, a osim što će vam omogućiti da sa sobom ponesete  sve što vam je potrebno, one će vašem outfitu dati poseban pečat.

Savršena kombinacija

Ukosnice… 

Ukosnice savršeno pristaju i na ravnoj i valovitoj kosi. Jedan sloj kose stavite iza uha, ukrasite ga uskosnicom, a drugi kraj pustite da slobodno pada #

 

 3 mirisne note

 

 Svevremenska moda

Kada je o ženskim satovima riječ, trenutno su u modi prefinjeni i elegantni modeli  bez suvišnih detalja i naravno oni u must have boji sezone. Neka baš sat bude najljepši asesoar koji ćete nositi.

Smeđa je must have

Uz smeđu boju se nerijetko, usudit ćemo se reći i sasvim neopravdano, pominje i nedostatak karaktera, te neuglednost zbog čega se često može čuti da joj nije mjesto u raskošnom svijetu modnih trendova. No, utjecajni modni dizajneri su ove sezone odlučili da promijene taj stav, te su u svojim kolekcijama fokus stavili upravo na različite nijanse smeđe čime su pokazali da je riječ o boji koja i najjednostavnijem odjevnom komadu ili modnom detalju može dati efektan izgled.

Oni su poseban fokus stavili na spoj smeđe boje i komada od pletiva i kože, a ne treba zaboraviti ni na poslovne klasike u vidu odijela i suknji midi dužine u ovoj boji. Da biste je nosili poštujte modno pravilo; kombinirajte je s komadima vedrijih boja. To svakako znači da u modnom smislu morate biti dovoljno hrabri obzirom na činjenicu da svjetski poznate fashionistice komade u ovoj boji kombiniraju čak i s onim u jarkim tonovima.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti