Sportska elegancija: Fahriye Evcen Özçivit nosi kombinaciju koja je idealna za svaki dan

Piše: E.M.

Poznata turska glumica Fahriye Evcen Özçivit osim što je jako uspješna u svom poslu, često zna da pokaže i svoje besprijekorno modno umijeće. Supruga popularnog Bali-bega bila je angažovana i u mnogim kampanjama, a njen Instagram profil mnogima služi kao stilska inspiracija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf)

Iako trenutno poslovno boravi u Dohi , čini se da lijepa glumica uspijeva da nađe vremena i za uživanje. Naime, slobodno vrijeme iskoristila je za boravak na plaži a tom prilikom oduševila je izgledom.

Odlučila se za običnu bijelu košulju ispod koje nosila zeleni top i široke bijele hlače. Kombinaciju je upotpunila interesantnim nakitom i velikim bijelim tenisicama. Kosu je vezala u visoki rep i nosila malu količinu šminke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf)

Ovo izdanje čini se kao izrazito udobno i odlično za svakodnevnu varijantu, a ujedno je i dokaz da uz nekoliko običnih komada koje dobro iskombinujete možete imati savršenu kombinaciju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti