Modni klasik: Kćerka Heidi Klum na maturi nosi maminu haljinu iz 90-ih

Piše: E.M.

Heidi Klum važi za jednu od najatraktivnijih slavnih dama, a osim dobrog izgleda kojim se može pohvaliti u 48. godini, poznata je i po besprijekornom stilu. Njenih modnih izdanja se uvijek rado prisjetimo,a čini se kako je njena kćerka Leni na dobrom putu da krene maminim stopama.

Naime, 18-ogodišnjakinja nedavno je maturirala, a za ovaj povod izabrala je haljinu svoje majke. Iako je bila u mogućnosti nositi haljine svjetski poznatih brendova, odlučila se na ovaj nesvakidašnji potez.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

Nosila je minijaturnu crnu haljinu, koju je upotpunila torbom s šljokicama i decentnom ogrlicom. Uz talase u kosi i prirodan make up izgled, podsjetila je na izdanje svoje mame iz davne 1998. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝑪𝒉𝒊 (@chimagazineit)

Mnogi su bili oduševljeni ovim potezom i odmah uporedili ova dva izdanja, a Leni je već u više navrata isticala kako je odrasla uz posao svoje majke i kako želi da gradi karijeru u tom smjeru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

Ovo nije prvi put da majka i kćerka nose iste stvari, pa je Leni nedavno na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj su obje nosile slične kreacije.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti