Tjestenina sa brokulom: Ukusan i zdrav ručak za samo 20 minuta

Piše: Redakcija

Sastojci:

  • velika glavica brokule
  • 3 kašike ulja
  • 200 g svježeg sira
  • 3 čehna bijelog luka
  • jaje
  • sol, biber
  • naribani parmezan
  • 1 vrećica suhe tjestenine (500 g)

Priprema:

Na pari skuhajte cvjetove brokule. Na ulju pržite češnjak izrezan na listiće, ali pazite da ne potamni. Dodajte sir i jaje pa pomiješajte. Posolite i pobiberite prema ukusu. Skuhajte tjesteninu ‘al dente’. Ocijedite i prebacite u posudu sa sirom.
Promiješajte, pa dodajte i brokulu.
Prije serviranja posipajte riba­nim sirom i svježe mljevenim paprom.

Izvor: Brzirecepti.info

(Z. T.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti