Kraljevske porodice se ne viđaju u ovakvom izdanju: Kraljica Maxima uskočila u bikini i pokazala vitku liniju

Piše: Redakcija

Holandska kraljica Maxima u društvu supruga, kralja Willema-Alexandera, ljetni odmor provodi u Grčkoj, na Mikonosu gdje uživaju u kupanju, šetnjama i plovidbi jahtom.

Kraljica Maxima, rodom Argentinka, ljetne dane u društvu supruga provodi na grčkom Mikonosu. Kraljevski par odmara na jahti, a 49-godišnja Maxima uskočila je u bikini s gornjim bandeau dijelom, bez naramenica.

Uživala je u kupanju, dok je suprug radije boravio na jahti, no zato joj je džentlmenski pomogao da iziđe iz mora što ih je, očito, još i dobro zabavilo.

Inače holandska kraljevska porodica svake godine prije odlaska na ljetni odmor obavi porodično fotografiranje. Tako je bilo i ove godine.

Kralj Willem-Alexander pozirao je sa suprugom Maximom i njihovim kćerkama. Pozvali su fotografe u palaču Huis ten Bosch u Haagu, koja je godinama služila kao ljetnikovac kraljevske porodice.

No, 53-godišnji kralj i njegova porodica tamo borave već godinu i po. Tradicionalno ljetno fotografiranje uveli su kao običaj, kako bi svoj odmor proveli bez paparazza te mogli uživati na miru sve do kraja augusta.

Čini se da im to ove godine nije pošlo za rukom te su paparazi uhvatili kraljicu Maximu u izdanjima kakvim se i ne viđaju članovi kraljevske porodice.

Više o životu kraljice Maxime možete čitati ovdje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti