Kraljica Rania za 50. rođendan u kolekciji dizajnera iz razorenog Beiruta

Piše: Redakcija

Jordanska kraljica Rania sutra slavi 50. rođendan. Tim povom objavljene su njene fotografije u prekrasno ukrašenoj bijeloj haljini poznatog saudijskog dizajnera Mohammeda Ashija. Slika je objavljena na Instagram stranici Ashi Studia.

View this post on Instagram

Her Majesty Queen Rania chose to wear Ashi Studio long-sleeved crepe gown with embroidery and button detail for her 50th Birthday press release photos! “I am very honored for Her Majesty Queen Rania chose to wear this regal dress, which was designed to radiate power. I wish her Majesty a Happy Birthday”, Mr. Ashi. Since yesterday, the Paris-based designer has been sharing a series of images of powerful women that are inspiring change in this new challenging life that we are living in. Everyone needs a muse to act as a catalyst for strength to move forward in life, and that has been the focus by the designer, to keep sharing the “light” through a series of women that embody grace and power for change in the world. The official images of Queen Rania have truly come at a perfect time, as she also symbolizes this source of inspiration and power. #AshiStudio #QueenRania

A post shared by Ashi Studio (@ashistudio) on

Prelijepa jordanska kraljica Rania u haljini zrači snagom i elegancijom, kao i uvijek.

-Njeno veličanstvo kraljica Rania odlučila je nositi haljinu dugih rukava Ashi Studija s vezom i detaljima s dugmadima. Velika mi je čast što je njeno veličanstvo kraljica Rania odlučila nositi ovu kraljevsku haljinu koja je dizajnirana da zrači snagom. Želim njenom veličanstvu sretan rođendan – rekao je dizajner sa 830 hiljada sljedbenika na Instagramu, čiji studio je sa sjedištem u Beirutu, glavnom gradu Libanona, koji je nedavno razoren u eksploziji nesagledivih razmjera.

Kraljica Rania, supruga jordanskog kralja Abdullaha i majka četvero djece, redovno podržava libanonske modne brendove, a ranije je nosila Azzi & Osta, Georgesa Chakre, Husseina Bazaze i Ralpha Masrija.

Ashi Studio inače stoji iza kreacija koje nose mnoge svjetske poznate ličnosti, uključujući Christinu Aguileru i Ellie Goulding. Nedavno je i za slavnu Beyonce kreirao egzotični crni pernati kostim za njen novi film “Black is King”.

– Film je oda pokretu Black Lives Matter, koji zagovara i podržava crnačke živote i žene. Ashi je bio počastvovan da stvori ovaj složeni ručno izrađeni komad, koji je trajao 70 sati rada, a prikazan je u filmu “Black is King” koji je “Disney” objavio, a režirala ga je Beyonce. Izgledao je kao da je sačinjen od egzotičnog perja koji se slaže jedno po jedno kao na prsluk, koji za ovaj film imasnažan utjecaj na svijet – objavljeno je na Instagram stranici Ashi Studio.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti