Kraljica Rania ima samo jednu rođendansku želju

Piše: Redakcija

Jordanska kraljica Rania proslavila je 50. rođendan, a iako je zagazila u šestu deceniju i dalje važi za najljepšu kraljicu svijeta.

-Ništa ne može nadmašiti dan koji provedete okruženi ljudima koje najviše volite. I hvala svima na lijepim čestitkama za rođendan – uljepšali ste mi dan – objavila je kraljica Rania uz porodičnu fotografiju.

Na njoj su s lijepom Ranijom njen suprug, kralj Hašemitske Kraljevine Jordan Abdullah II,te sinovi – prinčevi Husein (26) i Hašim (15) i kćerke – princeze Iman (24) i Selma (20).

Povodom 50. rođendana kraljica je dala ekskluzivni intervju za britanski “Hello” magazin.

-Ovo je bila teška godina, ali sam zahvalna na svemu što je moja zemlja uradila u cilju suzbijanja širenja virusa Covid 19 unutar naših granica i ponosna sam što su u svakom momentu na prvom mjestu bili zdravlje i njegovo očuvanje. Za svoj rođendan, sve dok sam okružena svojim voljenima i dok su oni sigurni i zdravi, ne mogu da tražim ništa više – izjavila je jordanska kraljica za “Hello

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti