Više ne skriva stomak: Prve fotografije trudne princeze Eugenie

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Na službenom Instagram profilu kraljevske porodice, ali i princeze Eugenie, 25. ovog mjeseca objavljena je sretna vijest da će mlađa kćer ‘crne ovce’ ove porodice, princa Andrewa, i njen suprug Jack Brooksbank početkom iduće godine dobiti prvo dijete.

View this post on Instagram

Jack and I are so excited for early 2021….👶🏻

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on

– Jack i ja nevjerovatno smo uzbuđeni zbog početka 2021. – napisala je to na svom službenom Instagram profilu princeza Eugenie i tako potvrdila kako ona i suprug Jack Brooksbank, za kojeg se udala u oktobru 2018., očekuju prinovu. Uz to je objavila fotografiju malenih dječjih šlapica, koje sama drži u ruci, kao i nasmijanu fotografiju sebe i supruga.

Ubrzo nakon toga stigla je i čestitka sa službenog profila kraljevske porodice, na kojoj uz njihovu fotografiju s vjenčanja stoji:

– Njeno kraljevsko visočanstvo princeza Eugenie i gospodin Jack Brooksbank s radošću najavljuju da očekuju bebu početkom 2021. godine. Vojvoda od Yorka i Sarah, vojvotkinja od Yorka, kao i gospodin i gospođa Brooksbank, kraljica i vojvoda od Edinburgha presretni su zbog vijesti.

Foto: Daily Mail

Iako do sada nije pokazala trudnički stomak, princeza Eugenia viđena je u londonskom Mayfairu zajedno sa suprugom, a haljina koju je obukla oslikala je njen trudnički stomak. Šik i elegantna cvijetna haljina zatagnuta kaišem iznad struka naglasio njenu stomačić. Eugenie je plave nijanse svoje haljine uklopola s dugim džemperom kako bi izbjegla jesenju hladnoću, a svoj stilski izgled upotpunila je baršunastim čizmama s petom do koljena.

Foto: Daily Mail

Haljina buduće mame, odmah se počela tražiti u radnjama, no na razočarenje mnogih dama rasprodana je još prije nekoliko sezona.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti