Savršene, poslovne i seksi odjevne kombinacije kraljice Letizie

Piše: Redakcija

Prilagođen kroj, raspuštena kosa i visoke potpetice. To je odjevna kombinacija španske kraljice Letizie u kojoj je nedavno viđena na sajmu mikrofinansiranja BBVA, a koja održava njen savršen poslovni izgled. Mali detalji poput pojasa u struku Burberry daju haljini “Pedro del Hierro” suptilan, seksi preokret.

Ona kombinira špicaste štikle Manola Blahnika i torbicu na kopčanje Caroline Herrere s kockastom poslovnom haljinom i luksuznim dodacima s glam faktorom, analizira Gala.de.

Također, kraljica Letizia proteklih dana vodila je računa i o danima u kojima se na međunarodnom nivou daje podrška ženama oboljelim od karcinoma dojke.

Kao počasna predsjednica Španjolskog udruženja za borbu protiv raka (AECC), ona se zalaže za nove inovacije. Posebno u odabiru boje svoje odjeće, ružičastom odijelu za hlače Hugo Bossa, pokazuje koliko joj je tema važna, jer je ružičasta već dugo boja simbol, kojom se skreće pažnju na probleme raka dojke.

Ali šta bi bilo odijelo bez prave cipele? Lakirane i koordinirane bojom sa blok potpeticama, također Hugo Boss, dodaju nekoliko centimetara Letiziji i pojačavaju njen autoritet.

A, crveno kraljica Letizia oblači kada želi poslati poruku elegancije. Kralj Felipe i kraljica Letizia posjetili su operu, označavajući početak pozorišne sezone. Prekrasna kraljica se za tu priliku oslanja na boju ljubavi. Crvena čipkasta haljina luksuzne dizajnerice Caroline Herrere istinski je favorit Letizije. Haljinu je već nosila 2018. godine na proslavi “Nagrade princeze od Asturije” i godinu ranije na 40. godišnjicu izbora 15. juna 1977. u parlamentu Madrida. Kao perfekcionist u stilu, kombinirala je odgovarajuće crvene sandale štikle i torbicu na kopčanje, također Caroline Herrere.

Autor: Gala.de /M. K.

Pročitajte još