Hoće li ih uspjeti razdvojiti? Princ Harry vraća se u dvorac, ali Meghan nije s njim

Piše: Redakcija

AFP

Nakon što je sa suprugom Meghan Markle i sinčićem Archijem odselio iz Velike Britanije prvo u Kanadu, a potom i u Los Angeles, gdje su kupili i svoj novi dom, princ Harry čini se ponovo odlazi na dvor.

Prema pisanju Us Weeklyja, sve je vjerovatnije da se princ Harry sprema otići u domovinu, kako bi Božić proveo s kraljicom Elizabetom II i ostalim članovima kraljevske porodice.

– Frogmore Cottage je spreman za Harryjev praznični povratak u decembru – otkrio je izvor blizak princu Harryju i dodao: „Za sada, Meghan još uvijek nije odlučila hoće li i sama otputovati s Harryjem.

AFP

Odnos između kraljevske porodice i Harryja i Meghan na klimavim je nogama otkako su u januaru objavili da napuštaju sve svoje kraljevske obaveze i započinju život na drugoj strani oceana, daleko od njih. S obvezama su završili u martu, nakon čega su sa 17-mjesečnim sinom Archijem započeli svoj novi život u kući u Montecitu koju su kupili za 14,65 miliona dolara.

– Tradicija vezana uz praznike i porodicu za njega je nešto jako važno. Iako je sve zbog COVID-a neizvjesno, nada se kako će ipak zajedno, kao porodica, provesti Božić. Harry je jako blizak s bakom i nada se kako će moći Archieja odvesti u London kako bi proveli neko vrijeme zajedno – kazao je neimenovani izvor.

Izvor: Tportal.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti