Kako je kraljevska porodica reagirala na vijest o Meghaninom pobačaju

Piše: Preuzeti tekst

 

Nakon što je Meghan Markle u intervjuu priznala da je ljetos izgubila bebu  kraljevska porodica nije se htjela službeno oglasiti nakon spontanog pobačaja, ali je izvor blizak njima rekao da su tužni zbog te vijesti, piše Mirror.

Iz palače su izjavili kako je ta vijest izrazito privatne prirode i da zbog toga misle da ne bi trebali ništa komentirati po tom pitanju.

-Kraljevska porodica bila je upućena u sve, Harry je stalno bio s njima u kontaktu. Podržali su ih u tom teškom periodu i bili tu uz njih – rekao je izvor.

– Oni su jednostavno takvi. Ne žele previše govoriti o svojim problemima niti ih objašnjavati – dodao je.

Podsjetimo, Meghan je u članku koji je pisala za The New York Times priznala da je princ Harry bio toliko shrvan da se jedva nosio s tim. Spontani pobačaj doživjela je dok je u rukama držala prvog sina Archieja.

Izvor: Index.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti