U stalnoj potrazi za novim poslovima: Meghan i Harry našli način kako da zarade veliku sumu novca

Piše: Preuzeti tekst

Meghan Markle i princ Harry u stalnoj su potrazi za novim poslovima, a kako je objavljeno, producirat će i voditi podcaste za streaming servis Spotify. Do kraja mjeseca trebao bi izaći njihov Blagdanski specijal.

Spotify je u utorak objavio da će novoosnovana firma Archewell Audio, koja je ime dobila po njihovom sinu Archieju, proizvoditi “program koji kroz različite perspektive i glasove uzdiže i zabavlja publiku širom svijeta”.

Njihovi podcasti bit će dostupni putem platforme Spotify, na kojoj se već može pronaći 1.5 miliona podcasta, među kojima je i onaj Michelle Obama.

Blagdanski specijal Harryja i Meghan sadržavat će “priče nade i suosjećanja”, stoji u Spotifyevoj najavi.

Ni Spotify ni slavni par nisu spominjali iznos ugovora koji su potpisali, no nesumnjivo je pozamašan. Spotify ima više od 320 miliona korisnika svakog mjeseca.

-Kod podcasta volimo to što nam daje priliku da odvojimo trenutak i zaista slušamo, povežemo se jedni s drugima bez ometanja. Uz izazovnu 2020. godinu vrijeme nikad nije bilo bolje za to, jer kad se čujemo i čujemo priče jedni od drugih, podsjećamo se koliko smo svi međusobno povezani”, poručili su Harry i Meghan.

Ovo je njihov drugi ugovor s velikim platformama, u septembru su potpisali ugovor s Netflixom za koji će producirati videoprogram.

Izvor: Index

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti