Mnogima treba haljina kraljice Letizie: Vizualno produžuje figuru, smanjuje struk i povećava bokove

Piše: Redakcija

Kraljica Letizia uvijek privlači poglede svojim modnim kombinacijama, a uglavnom bira elegantna izdanja koja laskaju njenoj figuri. Tako je bilo i na dodjeli književne nagrade Miguel de Cervantes u palači Albeniz u Barceloni. Bivša španska novinarka zablistala je u jednostavnom, ali efektnom izdanju kojim je dominirala bijela asimetrična haljina koja vizualno produžuje figuru. Uz to je riječ o modelu A-kroja koja smanjuje struk, odnosno vizualno povećava bokove.

„Lukavu“ haljinu prvi put je nosila u javnosti u februaru ove godine u španskom parlamentu te je za taj izbor primila mnoštvo komplimenata.

Bijelu haljinu iskombinirala je s torbicom i vrtoglavim potpeticama sa zmijskim uzorkom omiljenog joj brenda Magrit koje i inače nosi u službenim prilikama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti