Piers Morgan brutalan: “Meghan je došla, uzela princa Harrya i sada zarađuje milione”

Piše: Redakcija

 

 

Britanski voditelj Piers Morgan ponovno je kritizirao Meghan Markle i princa Harrya, ističući da su „novim poslovnim potezom pokazali koliko su licemjerni“.

Piers Morgan apelirao je na kraljicu Elizabetu II da oduzme titule princa Harryja i Megan Markle jer koriste sina Archieja Harrisona koriste za novi podcast. Voditelj podsjeća da su vojvotkinja i vojvoda od Sussexa otišli u Ameriku kako bi sačuvali djetetovu privatnost, a sada ovo čine, piše “The Sun”.

Meghan Markle i princ Harry potpisali su unosne ugovore otkad su počeli živjeti u Americi, među tim ugovorima su saradnja s Netflixom vrijedna 100 miliona funti i vlastiti podcast na “Spotifyu”, vrijedni 30 miliona funti.

Ističući njihovo „licemjerje“, Piers je danas u emisiji “Dobro jutro, Britanija” govorio: “Napustili su zemlju radi privatnosti i od tada jedva šute. Posebno su željeli zaštititi svog sina koji je zvijezda njihovog novog podcasta. Sve je to potpuna besmislica.

Morgan ima i posebne nadimke za Harryja i Megan, pa ga zbog boje kose naziva “ginge” (džindže), što je pogrdan naziv za crvenokose ljude, a ona je “jeziva” jer se svaki put naježi. Spomenuo je da poznati par zbog velikog novca sada krši privatnost svog sina.

Kolegica Susan Reed rekla mu je da je Archie dio njihove porodice, pa ga je pitala zašto ga ne bi uključili u svoj podcast.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Piers Morgan (@piersmorgan)

“Sve se svodi na isto. Spotify im ne bi dao funtu za ovaj podcast da nisu bili vojvoda i vojvotkinja od Sussexa. Ne bi imali zaradu da nisu članovi kraljevske porodice“, odgovorio je Piers.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Piers Morgan (@piersmorgan)

“Bježe od kraljevske porodice zbog novca. Neka rade svoje, ali poput Megan i Harryja, neka prestanu zlostavljati kraljicu“, rekao je poznati voditelj i dodao kako je „krajnje neprimjereno da svoj položaj koriste u komercijalne svrhe“.

“Meghan očito želi da ih nevjerovatno obogatiti. Došla je, uzela princa i sada zarađuje milione. Oni se rugaju sistemu kraljevske porodice”, ustvrdio je.

Izvor: The Sun

Pročitajte još