Sretniji nego ikad: Harry i Meghan nakon turbulentne 2020. godine

Piše: Redakcija

AFP

Nakon turbulentne 2020. godine i objave da napuštaju starije članove kraljevske porodice, te odlazak na drugi kontinent, princ Harry i Meghan Markle su „sretniji nego ikad“, prema navodima njihovih prijatelja.

Za njih je 2020. godina bila puna izazova, od pandemije Corona virusa do pobačaja Meghan. Pored toga, dodatni izazov je predstavljao rast rasizma koji je kuluminirao brutalnim ubistvom nakon kojeg se digla cijela planeta koja se počela zalagati za živote tamnoputih ljudi pod parolom “Black Lives Matter” (Crni životi vrijede). Nakon svih nemilih događaja, šlag na tortu je bilo preseljenje u Canadu, te završetak njihovog kraljevskog života u Velikoj Britaniji.

Za 2021. Harry i Meghan najavili su da se nadaju uzbuđenjima  na njihovom novom putu, kažu izvori.

AFP

Navodi se da je  2020. godina bila veoma bolna za njih i da je to bilo jako dugo putovanje, ali razlog njihove sreće da je u ovoj godini spreman njihov dugo očekivani projekt, animirana serija o inspirativnim ženama širom svijeta, a koji potpisuje upravo princ.

U prethodnoj godini, kraljevski par je napravio bolji život za sebe i svoju porodicu, te su također, kao i prethodnih godina po njihovoj tradiciji,  nastavili  da se brinu za socijalno ugrožene i one koji su u potrebi.

U ovu godinu ulaze mnogo ispunjeniji i sretniji su nego ikad, kaže izvor kraljevske porodice.

Izvor: Marie Claire

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti