Na kraljevskom dvoru nakon 7. marta ništa više neće biti isto

Piše: Preuzeti tekst

Intervju Meghan Markle i princa Harryja, koji će voditi Oprah Winfrey već danima je tema broj jedan u svjetskoj javnosti. Ipak, prva najava intervjua, nikoga nije ostavila ravnodušnim. Trudna Meghan prvi put će javnosti priznati kroz šta je sve prošla od kada je postala dio kraljevske porodice.

Princ će se naknadno priključiti supruzi, a njihova međusobna podrška već danas je mnogima postala tema broj jedan. Harry u sudbini svoje supruge, vidi sudbinu svoje majke, a kako kaže, baš ta sličnost bila je glavni razlog, zbog kog se odlučio za prelomni korak u svom životu – napuštanje kraljevske porodice.

‒ Moja najveća briga bila je da se historija ne ponovi – rekao je princ u jednom trenutku.

Oprah je tokom intervjua navela da ovoga puta nema zabranjenih tema, a Meghan čini se, sve je podnijela izuzetno emotivno.

Kako bi zasjenila veliki intervju, kraljica Elizabeta zakazala je javno obraćanje samo nekoliko sati prije nego što će se na “CBS” kanalu emitovati, vjerovatno najočekivaniji intervju u ovoj deceniji.

Članovi kraljevske porodice biće uz kraljicu, koja je, kako pišu mediji vidno uznemirena zbog intervjua svog unuka i snahe.

Ipak, posebno ju je dotukao jedan potez Megan, koji nije promakao vjernim obožavateljima Lady Di. Naime, u svom prvom javnom pojavljivanju nakon objave o trudnoći, Meghan je na ruci nosila narukvicu koja je pripadala njenoj svekrvi, sa kojom je neprekidno poistovećuju.

Megan je ovim potezom htjela da pokaže kraljici,  dok članovi kraljevske porodice pokušavaju da ih sabotiraju, Diana je sa njima u svakom trenutku.

Izvor. Stori. rs

(E.Dž.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti