Još detalja s velikog intervjua: Ne znam kako očekuju da ćemo šutjeti nakon svega

Piše: E.Dž.


Sve su oči uprte u Meghan i princa Harryja i s nestrpljenjem se očekuje veliki intervju kraljevskog para s Oprah Winfrey, a u kojem će iznijeti istinu na vidjelo o kraljevskoj porodici i Palači. Prvi tizer koji je izašao, a u kojem slavna voditeljica najavljuje da nema zabranjenih tema, pričaju svemu što su morali podijeti. Cijeli intervju će se emitovati 7. marta.
Sada je CBS je objavio novi isječak intervjua u kojem vojvotkinja za Buckinghamsku palaču kaže da ne zna kako bi mogli očekivati da će nakon svega ona i njen suprug šutjeti.

– Kako se osjećate oko toga da Palača čuje vašu istinu danas? – pitala je Winfrey.

-Ne znam kako bi mogli očekivati da ćemo nakon svega ovog vremena i dalje samo šutjeti ako postoji aktivna uloga koju Firma igra u ovjekovječivanju laži o nama, odgovorila je Markle, koristeći za kraljevsku obitelj nadimak Firma (Firm) koji navodno potječe od kralja Georgea VI.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti