Nakon intervjua: Princ William i otac Charles prvi put razgovarali s Harryjem

Piše: Redakcija

Princ William i otac Charles prvi put su razgovarali s princom Harryjem otkako je emitiran najiščekivaniji intervju godine, Meghan Markle i Harryja kod Oprah Winfrey.

Voditelj CBS-a, koji je prisustvovao tradicionalnom ‘baby showeru’ 2019. godine kod Meghan, a također je bliski prijatelj s Oprah, otkrio je danas u emisiji This Morning da je Harry razgovarao s vojvodom od Cambridgea i princom od Walesa.

Međutim, King je rekla da razgovori “nisu bili produktivni” i da su Sussexi željeli da kraljevska porodica intervenira i kaže novinarima da prestanu s nepravednim, netačnim, lažnim pričama koje definitivno imaju rasni naklon.

King je dodala i da je razgovarala s njima nakon što se Harry čuo s porodicom.

-Pa, ne pokušavam saopćiti vijesti, ali zapravo sam ih zvala da vidim kako se osjećaju, i istina je, Harry je razgovarao sa svojim bratom, a razgovarao je i s ocem. Objasnili su mi da ti razgovori nisu bili produktivni. Ali drago im je što su barem započeli razgovor. I mislim da ih još uvijek uznemirava to što palača neprestano govori da to žele riješiti privatno, ali ipak, vjeruju da izlaze ove lažne priče koje su i dalje vrlo omalovažavajuće protiv Meghan. U kraljevskoj obitelji još niko nije razgovarao s Meghan, i mislim da im je frustrirajuće kad vide da je riječ o rasizmu o kraljevskoj porodici. Dok to ne prepoznaju, teško će ići naprijed, ali oboje žele ozdravljenje unutar porodice. Na kraju krajeva, to je Harryjeva porodica, dodala je King. Objasnila je i kako Meghan posjeduje sve dokumente koji dokazuju da je istina sve što je iznijela u intervjuu.

Izvor:story

(Dž.S.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti