Moderni bob inspirisan princezom Dianom

Piše: Redakcija

Jedna frizura uvijek ima svoje mjesto na listama najpopularnijih, a to je legendarni bob. No, moderna bob frizura imaju cijeli niz verzija koje se izmjenjuju na tronu popularnosti.

Svaka sezona dobije neku svoju verziju popularniju od drugih, a u 2021. godini to bi mogla biti moderna verzija boba princeze Diane.

Frizura je, kako joj i samo ime govori, inspirirana omiljenom princezom Dianom, čiji su predivan izgled na neki način oživjele glumice Emma Corrin u seriji “Kruna” i Kristin Stewart u filmu “Spenceru”.

S obzirom na to da je želja za promjenama u 2021. jako velika, ovaj bob možda je korak na koji ćete se i sami odvažiti.

Princeza Diana oduvijek je bila ikona stila, a bob je bio među njenim omiljenim frizurama. Verzija koju je nosila ponekad je bila tik iznad jagodičnih kostiju, a ponekad nešto duža na stražnjoj strani. Ono što ga je uvijek karakteriziralo i što žene biraju i u 2021. godini su tri ključne stvari – duboki razdjeljak sa strane, volumen i slojevito ošišana kosa.

Ljepota ove frizure leži u činjenici da, ako se kosa odreže na dobru dužinu, lijepo će rasti u slučaju da je odlučite puštati, a istovremeno bit će je lako održavati.

Izvor: Zadovoljna.hr

(E.Dž.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti