Objavljen dosad neprikazani dio intervjua: Koliko je Charles povrijedio Dianu i prije vjenčanja

Piše: Redakcija

Nesretna ljubavna priča princeze Diane i princa Charlesa ne prestaje intrigirati javnost, koja je sada imala prilike pogledati novootkrivene snimke čuvenog intervjua koji je par dao nakon što su objavili zaruke. Snimka je samo potvrdila da tada 32-godišnji Charles nije volio tada 19-godišnju Dianu Spencer od prvog dana veze, za razliku od Diane koja se u njega zaljubila.

Naime, kada je novinar u jednom trenutku upitao Charlesa je li zaljubljen u Dianu, a njegov odgovor na to pitanje zaparao je uši mnogima.

-“Naravno- odmah je odgovorila Diana uz smiješak. No onda je Charles dodao nešto što je rastužilo mnoge, a nikad dosad viđen dio intervjua otkriva da je rastužilo i Dianu.

-Šta god zaljubljenost značila- nadovezao se Charles.


Kraljevski stručnjaci rekli su da je snimak šokantan’ i ‘nevjerovatan’ četrdeset godina kasnije. ‘Izraz njenog lica je tako rječit. Nikad nisam vidio da tako jasno ispoljava nezadovoljstvo njime pred kamerama, to je najnevjerovatniji snimak’, kazao je  Piers Brandon.

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti