Za razliku od sina, Meghan kćerku planira roditi kod kuće

Piše: Redakcija

Svako ima mišljenje o porođaju kod kuće pa se tako vrlo često ista tema smatra svojevrsnim tabuom. Unatoč svemu što mnogi (ne) znaju o tome, nije rijetkost da se poznate mame odlučuju na taj korak. Jedna od njih će vjerovatno biti i bivša članica britanske kraljevske porodice Meghan Markle, barem tako tvrdi izvor blizak obitelji portalu ‘Page Six‘. Naime, 39-godišnjakinja i princ bi svoje drugo dijete trebali dočekati sredinom ljeta.

Iako joj je želja bila roditi Archieja kod kuće, zbog prelaska termina za porođaj, to nažalost nije bilo moguće. Ovog puta, daleko od kraljevske porodice, ali i dalje pod povećalom javnosti, Meghan je odlučila djevojčicu roditi u njihovoj luksuznoj vili.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Harryandmeghan_ (@harryandmeghan_)

-Njihov dom je prekrasan, i stvoren je za rođenje njihove kćerku, bio je kratak izvor.

Podsjetimo, da im se pridružuje djevojčica par je obznanio u kontroverznom intervjuu kod Oprah. Nakon što se razgovoru priključio princ Harry, zajedno je s Meghan otkrio da čekaju djevojčicu, malenu sestricu bratu Archieju.

-Zahvalan sam, rekao je Harry sramežljivo, ali istodobno ushićeno upućujući Meghan zaljubljene poglede.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Harryandmeghan_ (@harryandmeghan_)

-Imati dijete, jedno ili dvoje, bilo bi fantastično. No imati dječaka pa onda i djevojčicu, mislim,  šta više možeš tražiti? Sad imamo svoju porodicu. Nas četvero i naša dva psa, zaključio je, a na pitanje je li im dvoje djece dovoljno, bračni se par složio da jest.

Izvor: Story.hr

(I.J.)

Pročitajte još