Otkriveno ko je rekao da Archie ne može dobiti titulu zbog boje kože

Piše: Redakcija

Otkako je Meghan Markle izjavila da su neki članovi kraljevske porodice izrazili zabrinutost oko moguće tamne boje kože malenog Archieja, mediji su svim silama pokušali saznati na koga je zapravo vojvotkinja od Sussexa mislila.

U novom videozapisu objavljenom na YouTubeu, kontroverzna britanska autorica Lady Colin Campbell tvrdi da je Meghan mislila na kraljičinu kći, princezu Anne. Međutim, ona tvrdi kako je riječ o nesporazumu i da je Anne zapravo izrazila zabrinutost je li Meghan pogodna za kraljevsku porodicu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli PrincessAnne/PrincessRoyal (@anne_princessroyal)

„Već neko vrijeme znam o kome se radi“, rekla je Lady Colin Campbell u svom videu i potom objasnila kako princeza Anne nije bila zapravo zabrinuta oko boje kože malenog Archieja, već da je ona tom izjavom htjela poručiti nešto drugo.

-Princeza Anne bila je s pravom zabrinuta da će, ako se brak nastavi i bude li djece, nastati ogromni problemi, ne zbog Meghanine boje, već zbog Meghanine nesposobnosti i odlučnosti da ne cijeni kulturne razlike i da zapravo poštuje instituciju u koju će se udati, tvrdi Campbell.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

Podsjetimo, nakon tvrdnji Meghan i Harry o navodnom rasizmu u kraljevskoj porodici, palača se oglasila službenim priopćenjem u kojem su tvrdili kako „neka sjećanja mogu varirati“. Princ William također je odgovorio na njihove tvrdnje poručujući kako „kraljevska porodica nije rasistička porodica“.

Izvor: Story.hr

(I.J.)

Pročitajte još