Kako će se zvati kćerkica Meghan i Harryja?

Piše: Redakcija

Otkako su  princ Harry i Meghan Markle  objavili vijest o dolasku na svijet još jednog člana porodice, kraljevski posmatrači nisu mogli ne primijetiti suptilnu počast koju je par odao princezi Diani, stradaloj Harryjevoj i Williamovoj majci.

-Da je živa, obradovala bi se vijestima o bebi – izjavio je Dianin biograf Andrew Morton.

Naime, Harry i Meghan trebali bi svojoj djevojčici dati ime po toliko voljenoj princezi.

– Harryja su u ime svoje majke pretekli William i Catherine, koji su princezi Charlotte dali srednje ime Diana, zajedno s Elizabeth, pa će oni odabrati neko originalno ime za svoju kćerkicu, ali očekujte da će u sredini imena sigurno biti Frances, što je bilo Dianino srednje ime – izjavio je Morton.

Andrew također kaže da će Meghan zasigurno htjeti imenom kćerkice odati počast i svojoj majci Doriji Ragland s kojom je nevjerojatno bliska. Inače, par je sinu Archieu dao prezime Mountbatten-Windsor po Filipovom porodičnom prezimenu. Podsjetimo, Meghan i Harry prošle su godine izgubili bebu nakon što je vojvotkinja od Sussexa imala spontani pobačaj, a potom su sa svijetom podijelili sretne vijesti o dolasku drugog djeteta, malene djevojčice koju Meghan, navodno, planira roditi kod kuće.

(E.Dž.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti