Nikad oskudniji Uskrs za kraljevsku porodicu

Piše: Redakcija

Velika slavlja koja je pamtio svijet, sada su iza njih. Pandemija je promijenila živote svih ljudi, a nisu ni oni izuzetak. Kraljevska porodica, ove godine Uskrs je provela  oskudno. Svjetski mediji su primjetili da izostaje njihove medijsko pojavljivanje sve od intervjua decenije, kada su Meghan Markle i princ Harry progovorili o životu u kraljevskom dvoru.

Prošlih godina kraljica Elizabeta i članovi porodice tradicionalno bi javno istupili na Uskrs, isto kao i na Božić, a fotografije s nasmiješenim licima bile bi objavljivane širom svijeta. No, ove godine tog raskoša nije bilo. Kraljevska porodica  nije imala veliko okupljanje niti javno pojavljivanje, već su kraljica i princ Charles fotografirani u šetnji vrtovima kuće Frogmore.

Fotografije je snimio Chris Jackson, poznati fotograf.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Just Jared (@justjared)

-Vrlo je posebno snimiti ovu fotografiju kraljice i princa od Walesa u historijskom krugu kuće Frogmore, koja je objavljena večeras. Osjećam se posebno dirljivo jer se nadamo da ćemo svi u nadolazećim danima i mjesecima češće vidjeti članove naših porodice, napisao je Jackson na Twitteru, osvrćući se na predstojeće popuštanje mjera u Velikoj Britaniji.

Na zanimljiv način princ William i njegova supruga Kate, zaželjeli su sretan Uskrs na društvenim mrežama usporenom snimkom razbijanja čokolade oklagijom.

(E.Dž.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti