Slagali 17 puta?

Piše: Redakcija

Piers Morgan je jedan od najvećih kritičara Meggan Markle i princa Harryja. Dao je otkaz uživo u emisiji koju je donedavno vodio “Dobro jutro, Britanijo”, a povod je bio intervju koji su vojvotkinja i vojvoda od Sussexa dali Opri.

– Sedamnaest različitih tvrdnji para su ili potpuno netačne ili preuveličane ili se ne mogu dokazati – prokomentarisao je intervju i dodao da mu nije jasno zašto bi onda on trebalo da vjeruje bivšim članovima britanskog dvora.

Morgan nije naveo navodnih 17 laži, ali je zato “Daily mail” podsjetio na analizu intervjua pa je istakao da su Meghan i Harry ispričali da su se tajno vjenčali prije zvanične ceremonije u maju 2018. godine, ali se kasnije ispostavilo da je to laž.

Vojvotkinja je rekla i da se sa polusestrom Samantom nije imala kontakt gotovo 20 godina i da je odrasla kao “jedinica”. Demantovala ju je fotografija nje i Samante sa njene mature 2008. godine.

Piše i da je Meghan rekla da nije ništa znala o kraljevskoj porodici prije nego što je srela princa Harryja, da su onda njene bivše prijateljice ispričale da je vojvotkinja zapravo veoma detaljno istraživala kraljevsku porodicu i da je bila fascinirana njima, naročitom princezom Dianom kao i da je pisala o njima na svom blogu koji je kasnije ukinula.
Skrenuta je pažnja i na sporne izjave princa koji je napomenuo da ga je porodica finansijski potpuno odbacila nakon što se sa suprugom preselio u SAD i odrekao svih kraljevskih dužnosti i obaveza. “Daily mail” podsjeća da su Meghan i Harryi, kada su najavili da će se povući sa kraljevskih dužnosti, rekli da to rade jer žele da budu “finansijski nezavisni”. Također, vjeruje se da mu je baka kraljica Elizabetha II dala milione.

Izvor: zena.blic

(L.B.)

Pročitajte još