Kate Middleton napali obožavatelji Meghan Markle

Piše: Redakcija

AFP

Kate Middleton, vojvotkinju od Cambridgea, napali su na društevnim mrežama fanovi Meghan Markle. Naime, na profilu KensingtonRoyal objavljena je fotografija Kate gdje pozira s fotoaparatom za fotoknjigu u kojoj se bilježe priče ljudi tokom pandemije Covid – 19.

Fotografija je objavljena  u nedjelju navečer kako bi se promovirao novi ‘Hold Still’ projekt.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

– Kada pogledamo na pandemiju COVID-19 u desetljećima koja dolaze, sjetit ćemo se svih izazova s kojima smo se suočili – voljenih koje smo izgubili, izolacije naše porodice  i prijatelja te pritiska na naše ključne radnike. Ali se također sjećamo i pozitivnih strana: nevjovatnih činova dobrote, pomagače i heroje koji su se pojavili iz svih društvenih slojeva te kako smo se svi zajedno prilagodili na novo normalno. Kroz projekt ‘Hold Still’ htjela sam iskoristiti moć fotografije kako bi kreirala dugotrajnu uspomenu onga što svi sada proživljavamo – želim oblježiti individualne priče i trenutke porodice i zajednice koje smo svi skupa proživjeli tijekom pandemije – stojalo je ispod objave, nakon čega su uslijedili komentari.

Dok su je njezini obožavatelji hvalili zbog projekta ‘Hold Still’, Meghanovi i Harryjevi obožavatelji obasuli su je kritikama.

Jedan od Meghanovih obožavatelja je napisao: – O Bože, ovo je toliko koristoljubivo, da je bolno.

– Možda bi trebala pogledati kako si tretirala vlastitu snahu? , napisao je drugi.

– Što sa nesigurnošću i sitničavim stavom koji si pokazala izbacivši nekolicinu članova porodice zauvijek? – glasio je još jedan komentar.

(E.Dž.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti