Koji je pravi razlog zbog kojeg Meghan neće biti na Philipovom sprovodu?

Piše: Redakcija

Meghan Markle nije htjela doći u Veliku Britaniju na sprovod princa Philipa zato što “nije htjela biti u centru pažnje”, piše britanski “Daily mail“.

To su za britanski medij otkrili njeni prijatelji koji dodaju da su, unatoč tome što Meghan neće prisustvovati sprovodu, “ona i princ Philip imali posebnu i blisku vezu”. “Ona ga je obožavala”, kažu.

Inače, glasnogovornik Buckinghamske palače prethodno je rekao da je Meghan “njezin ljekar savjetovao da ne putuje” jer je trudna oko šest mjeseci.

-Meghan je rekla da joj je trenutno glavna briga podržati Harryja. Rekla je odmah da mu prepušta odluku hoće li on prisustvovati sprovodu ili ne -rekao je izvor blizak paru za Daily Mail.

„Rekla je i da bi u ovim vremenima trebali ostaviti razlike po strani i ujediniti se. Smatra da je to ono što bi princ Philip želio te da je spremna oprostiti i krenuti dalje”, dodao je izvor, navodno blizak prijatelj supruzi princa Harryja.

Njenoj odluci da ne otputuje na sprovod navodno je pripomogla i njena majka Doria.

-Doria je inzistirala da Meghan ostane iza i podrži Harryja izdaleka. Poput Harryja, Doria se vrlo zaštitnički odnosi prema Meghan i ne želi gledati kako ona riskira vlastito zdravlje. Stres je posljednje što Meghan trenutno treba”, kaže izvor.

Izvor:Index.hr

(Dž.S.)

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti