Ljudi se ne mogu načuditi koliko princ Harry zapravo liči na djeda. Pogledajte fotku princa Philipa iz 1957.!

Piše: Redakcija

Nakon što se na društvenim mrežama pojavila fotografija 36-godišnjeg princa Philipa, mnogi su ostali frapirani koliko mu je unuk Harry zapravo nalik.

-Kako ovo ranije niko nije primjetio, zapitali su se brojni korisnici društvenih mreža nakon što je u javnost isplivala fotografija princa Philipa koja sugerira kako je njegov unuk Harry njegova „slika i prilika“. Riječ je o fotografiji nastaloj 1957. godine za potrebe naslovnice magazina „Paris Match“, a koju je na svom Instagramu objavio Chris Jackson, autor knjige o britanskoj kraljevskoj porodici nazvane „Moderna Monarhija“.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Chris Jackson (@chrisjacksongetty)


Princ Philip u vrijeme nastanka fotografije imao je 36 godina, a upravo se u ovoj dobi danas se nalazi njegov unuk Harry. Usporedba fotografija dvojice prinčeva u vojničkim odorama mnoge je navela na zaključak kako je vojvoda od Sussexa djedova kopija.

“Ajme, na prvu sam mislila da je ovo Harry”, “Za sve one koji tvrde da Harry nije Charlesov sin, pogledajte fotografiju, isti je Philip”, “Oduvijek sam tvrdio da Harry liči djedu, ova fotografija to i potvrđuje”, “Pa ovo je Harry! Nikad nisam ranije primijetila ovu sličnost”, “Sad svi znamo kako će Harry izgledati za 50 godina”, samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod spomenute objave.

Izvor: Miss7

(I.J.)

 

Pročitajte još