Oglasila se kraljica Elizabetha: Prolazim kroz tužno razdoblje

Piše: Redakcija

 

Još od službenog saopćenja iz palače povodom smrti princa Philipa, supruga kraljice Elizabete II., današnja slavljenica se nije obraćala javnosti. Povodom svog 95. rođendana koji se inače slavi vrlo raskošno i otvoreno prema javnosti, oglasila se, ali pismenom porukom putem društvenih mreža. To je ujedno i njezino prvo javljanje nakon suprugove smrti, kojeg je zajedno s porodicom pokopala prošle subote.

‘Povodom rođendana sam primila jako puno poruka i dobrih želja, što jako cijenim. U vrijeme kada s porodicom prolazim kroz tužno razdoblje, jako me tješe sve poruke koje smo primili. Drago nam je vidjeti svaku objavu u ime mog supruga, i to širom svijeta. Moja porodica i ja vam se želimo zahvaliti na podršci i dobroti koje ste nam pokazali proteklih dana. Jako sam dirnuta kada vidim, i kada se prisjetim koliku je ulogu i utjecaj imao Philip kroz sve godine njegovog života’, stoji u emotivnoj poruci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)


Glasnogovornik iz palače potvrdio je kako ove godine povodom kraljičinog rođendana neće biti ni uobičajenog pozdrava oružjem koji se do sada održavao u Hyde parku.

Izvor:Story

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti