Trudna Meghan i njen sin snimljeni prvi put u šetnji

Piše: Dž. S.

Trudna Meghan Markle snimljena je kako izgleda veselo, dok je držala sina Archieya u naručju, nakon što se princ Harry vratio kući u Kaliforniji s djedove sahrane. Vojvotkinja od Sussexa je bila ležerno odjevena. Nosila je trudničke traperice, cipele, parku i zaštitnu masku. Maleni Archie, je nosio crnu kapu, sivu trenerku, bijele tenisice i zeleni ruksak, a majka mu je u drugoj ruci ponijela torbu za užinu.

Meghan je sa sinom snimljena dan nakon što se Harry vratio iz Velike Britanije u Ameriku gdje je prisustvovao pogrebu svoga djeda, princa Philipa. Kako je izvijestio Page Six, Harry je u utorak popodne stigao u LA letom American Airlinesa nakon čega se uputio do svoje kuće u Montecitu u Kaliforniji. Kako je ljekar savjetovao vojvotkinji od Sussexa da zbog trudnoće ne putuje, ona nije prisustvovala ispraćaju princa Philipa, ali se par zajedničkom izjavom oprostio od kraljičina supruga.


Podsjećamo Meghan i Harry očekuju drugo dijete, a vijest su obznanili u februaru ove godine, Meghan nosi djevojčicu. Par je otkrio to prilikom gostovanja kod američke voditeljice Oprah Winfrey početkom marta.

 

 

 

Pročitajte još