Princ William i Kate Middleton pokreću YouTube kanal

Piše: I.J.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea pokrenuli su vlastiti YouTube kanal kako bi sa svojim obožavateljima dijelile rijetke trenutke.

Princ William i Kate podijelili su zabavni prvi video na svom kanalima kako bi kraljevske obožavatelje pozdravili na njihovoj novoj platformi, napisavši u naslovu:”Bolje ikad nego nikad – sad smo na YouTubeu.”

Vojvoda je rekao svojoj supruzi u uvodnom spotu: Morat ćete biti oprezni što sada govorite, jer vas ovi dečki snimaju”, na što se Kate zahihotala i rekla: “Znam!”

Kratki isječak sadržavao je montažu njihovih kraljevskih zaruka, uključujući njihove inozemne turneje, prisustvovanje BAFTA-ima i susret sa Sir Davidom Attenboroughom, kao i urnebesan ishod.

Na kraju videa može se vidjeti kako Kate govori suprugu: “Ne trebaš zakotrljati svoje ‘R'”, jer su snimili posebnu poruku kojom obilježavaju Dan sv. Patricka .

Na ovaj korak su su odlučili nakon što su William i Kate prošle sedmice podijelili preslatki video sa svojom djecom, princom Georgeom, princezom Charlotte i princom Louisom, proslavivši desetu godišnjicu braka.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti