Gdje je nestala: Princeza Charlene zabrinula javnost

Piše: Redakcija

Princeza Charlene od Monaca “natužnija žena na svijetu”, kako su je neki mediji prozvala na dan njenog vjenčanja, već se neko vrijeme ne pojavljuje u javnosti, što je zabrinulo javnost.

Prije nekoliko je dana propustila događaj bitan za promociju sportskog života među djecom i mladima te tako produbila sumnje da se s njom nešto događa.

Umjesto nje pojavio se njen suprug, princ Albert II, i primio ček u iznosu od tri hiljade eura kojeg mu je predala Isabelle Bonnal, glavna povjerenica za nacionalno obrazovanje, mlade i sport za Monaco. Novac je namijenjen osnivanju škole za ragbi u Ekvadoru.

Ovo je već drugo pojavljivanje Alberta na takvim događanjima bez svoje supruge koja inače tako nešto nikad nije propuštala.

Nedavno je izgubila dvoje prijatelja, Goodwilla Zwelithinija, kralja naroda Zulu, i jednu od njegovih žena, kraljicu Shiyiwe Mantfombi. Njihova je smrt princezu navodno jako pogodila, a prisustvovala je i kraljevom sprovodu.

Inače, često se nagađalo o tuzi u kojoj Charlene navodno živi, a nagađanja su i da je razlog tome Albertova nevjera. Nedavno se Charlene u javnosti pojavila s obrijanom polovicom glave, a neki su mediji to protumačili kao bunt protiv njenog supruga.


Izvor:Index

(Dž.S.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti