Harry udružio snage s Oprah, snimat će emisiju

Piše: Preuzeti tekst

Princ Harry napravio je novi poduzetnički korak. Sa 67-godišnjom voditeljicom Oprah Winfrey snimat će emisiju o mentalnom zdravlju ‘The Me You Can’t See’. 36-godišnjak je jedan od kreatora emisije i izvršni producent. Emitiranje neće biti besplatno, a emisija će premijerno biti prikazana 21. maja na televizijskoj mreži Apple TV+. Harry se tim povodom oglasio u saopćenju koje su prenijeli strani mediji.

-Rođeni smo različiti, odgojeni smo u različitim okruženjima i kao rezultat toga izloženi smo različitim iskustvima. Međutim, naše zajedničko iskustvo je da smo svi ljudi. Većina nas nosi neki oblik neriješene traume, gubitka ili tuge. Za svakoga je to jako osobno. Posljednja godina pokazala nam je kako smo svi zajedno u tome i nadam se da će ova emisija pokazati da postoji snaga u ranjivosti i povezanost u empatiji – rekao je Harry.

Ovim je riječima dao naslutiti kako će u emisiji biti riječ i o njegovom mentalnom zdravlju i gubitku majke, princeze Diane. Osvrnut će se i na sve što prolazi njegova 39-godišnja supruga Meghan Markle otkako je postala dio kraljevske porodice.

Oprah je dodala kako sada više no ikad postoji potreba da se sram koji okružuje mentalno zdravlje zamijeni mudrošću, suosjećanjem i poštenjem te kako je cilj njihove serije potaknuti taj globalni razgovor. Za ovu se vijest saznalo dva mjeseca nakon skandaloznog intervjua koji su Meghan i Harry snimili s Oprah i otkrili dosad nepoznate detalje o kraljevskoj porodicom. Između ostaloga, u tom su intervjuu progovorili o vlastitim borbama s mentalnim zdravljem.

U višedijelnoj emisiji emitirat će se i intervjui s pjevačicom Lady Gagom, glumicom Glenn Close i NBA zvijezdama DeMarom DeRozanom i Langstonom Gallowayem koji će gledateljima pokušati pomoći oko problema s mentalnim zdravljem i emocionalnom dobrobiti.

Izvor: Story.hr

(E.Dž.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti